A kosár üres

Tisztelt Látogatóink!

Köszöntjük Önöket honlapunkon. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy honlapunk cookie-kat (sütiket) használ.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy honlapunk nem webáruház! Kártyás fizetésre ill. egyéb pénzügyi tranzakcióra nincs lehetőség.

Ez a honlap a megrendelési/vásárlási szándék jelzésére, illetve a megrendelés online összeállítására szolgál. Használata egyik félre sem ró kötelezettséget, a kereskedelmi ügylet léterjöttét mindig egyeztetés és visszaigazolás előzi meg. Honlapunk használata nem kötött regisztrációhoz, de a folyamatos rendelések érdekében célszerű regisztrálni, hogy a honlap megjegyezze az Önök adatait.

FIGYELEM! Egy megrendelés akkor végleges és jutott el hozzánk, ha arról Ön visszaigazoló email-t kap. A szállítási és utánvét díjak az oldal tetején a "Fizetés, szállítás" menüpont alatt találhatóak.

Gyógyszertárak részére az engedménnyel csökkentett nettó 36.000,- Ft rendelés fölött ingyenesen szállítunk.

Kapcsolat felvétele esetén mindig szíveskedjenek telefonos elérhetőséget is megadni.

Termékeink közül nem csak cégek, hanem akár magánszemélyek is kedvükre válogathatnak. Személyes áruátvétel megjelölésénél kérjük minden kedves Vásárlónkat, hogy az
(1) 203-4352 számunkon egyeztessen időpontot kollégáinkkal.
GLS vagy MPL utánvétes kiszállításnál a csomag súlya és a beszedendő összeg függvényében az áru értékén felül szállítási és utánvét díjra kell számítani. Számlánk alapján előre utalás esetén utánvét díj természetesen nincs, csak szállítási díjat számítunk fel.

(1 kis csomag esetében általában a szállítási díj: 2.500,- Ft + áfa. Ha utánvétes, úgy +800,- Ft + áfa utvánvéti díj is van.)

A szállítási és fizetési feltételeket a Fizetés, szállítás menüpontban részletezzük (lsd. fent)

Az eredeti számla minden esetben az áruval érkezik a csomagban.

Üdvözlettel: Instructus Kft.