A kosár üres

Cégünkről

Az 1994-ben alapított Gyógyszertárellátó INSTRUCTUS Kft. hazánkban az elsők között alakult gyógyszerészi szakmai érdekeltségű vállalkozásként indult, amely patikai eszközök, felszerelések, csomagolóanyagok és gyógyszertári dekorációk teljes körű, azon belül saját gyártású termékek forgalmazásával foglalkozik.

 

Több mint negyed százados működésünk alatt sok száz újonnan alapított gyógyszertárat szereltünk fel teljes körűen. Referenciáink között található - többek között - a Debreceni Egyetem Gyógyszerész Kara hallgatói laboratóriumának felszerelése, valamint a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszertechnológiai Tanszék hallgatói laboratóriumának teljes körű berendezése.

A MOSZ Gyógyszertári Kongresszusainak eddig valamennyi kiállításán részt vettünk és ezt - mintegy hagyományként - a jövőben is folytatni kívánjuk. Jelenlétünkkel a gyógyszertárak ellátásában való folyamatos szolgálatunkat bizonyítjuk. Bemutatjuk új termékeinket, ápoljuk meglévő jó kollegiális kapcsolatainkat, egyúttal a gyógyszerészek aktuális igényeit is megismerjük, illetve teljesítjük.

A kiállításon való részvétel nem csak a személyes kapcsolatok megújítására kiváló alkalom, de jelentős értékű megrendeléseket kapunk a többek között általunk gyártott műanyag pisztillusokra, ostyakapszulára, lemosható öntapadós pajzscímkékre és kézi készítésű egyedi dekorációs termékekre.

Bízunk abban, hogy munkánkkal továbbra is nagymértékben segíthetjük a gyógyszertárak munkáját.

Minden kedves ügyfelünknek sok sikert kívánunk:

INSTRUCTUS KFT.


1994. óta a gyógyszertárak és laboratóriumok szolgálatában.

- Gyógyszertári eszközök
- Gyógyszertári felszerelések
- Gyógyszertári csomagolóanyagok
- Gyógyszertári dekorációk, Habán edények, kézzel festett fa dísztárgyak, porcelán edények
- Laboratóriumi eszközök és felszerelések


Saját gyártású termékeink:

- Műanyag pisztillusok
- 16. sz. ostyakapszula (Capsula amylaceae)
- Műanyag porosztó kártya (kék és piros)


Legújabban bevezetett termékeink:

- Porlasztó feltét (pumpa) orrcseppekhez
- Exsiccatoros edény "Rozsnyai"
- Portölcsér üvegből
- A közelgő szezonra való tekintettel új, tetszetős kozmetikai flakon és tégely kollekció
- Csőrös kék patikaedények (zsűrizett termékek)